Wie zijn wij

Wie zijn wij? Eline en Marijn zijn boerin in hart en nieren. Marijn runt samen met haar man een biologisch akkerbouwbedrijf. Daarnaast heeft zij een pluktuin waar u in de zomermaanden de mooiste bloemen kunt plukken. Ook heeft Marijn een boerderijwinkel "boerderijautomaat de Tarpan" waar zij biologische producten en bloemen verkoopt. 
Eline runt met haar vriend een gemengd bedrijf met zowel koeien als akkerbouw en een theeschenkerij "Bij ons op de Boerderij"  Eline geeft workshops koe-knuffelen en serveert High Tea en lunch.
Eline en Marijn zijn buren die graag samen workshops organiseren. 3 jaar geleden zijn we gestart met deze drive thru. En dankzij alle reacties van onze deelnemende gasten hebben we ook dit jaar weer een editie Farm Foodfestival!

WAAROM?

De voornaamste reden om dit evenement te organiseren is Boer & Burger weer dichter bij elkaar te brengen. We hebben fantastische producten in Flevoland en winkelen bij de lokale boeren is toch gewoon ontzettend leuk! 

WAT?

Tijdens deze dag kunt u genieten van (H) eerlijk eten, muziek en gezelligheid. In de vorm van tapas worden er gerechten bereid die van de betreffende boerderij komen. Denk hierbij aan heerlijke friet, kaas, hamburger, kip, balletjes gehakt, ijs, poffertjes en nog veel meer! Deze gerechten kosten van € 2,- tot € 7,- Kleine bedragen dus en voor iedereen ( JONG & OUD ) een feest!
Daarnaast kunt u ook producten kopen om mee naar huis te nemen en een heerlijk kerstmaaltijd te bereiden. Heel graag zien we u op zaterdag 16 december. U kunt zich aanmelden via het aanmeld icoon. Aanmelden kost € 9,95 Daarvoor krijgt u een boodschappentas met de menu en routekaart, kortingsbonnen en meer!